Kurde nigdy mu nie nadązam zrobic foty jak sie myje
 Kurde nigdy mu nie nadązam zrobic foty jak sie myje  To tak slodko wygląda, jakby wielki chomik sie mył
 To tak slodko wygląda, jakby wielki chomik sie mył  albo szynszylki tez tak fajnie wygladaja wtedy ;p
 albo szynszylki tez tak fajnie wygladaja wtedy ;p Kurde nigdy mu nie nadązam zrobic foty jak sie myje
 Kurde nigdy mu nie nadązam zrobic foty jak sie myje  To tak slodko wygląda, jakby wielki chomik sie mył
 To tak slodko wygląda, jakby wielki chomik sie mył  albo szynszylki tez tak fajnie wygladaja wtedy ;p
 albo szynszylki tez tak fajnie wygladaja wtedy ;p Ale jest rozpieszczony bo jest sam, dlatego staram sie jak moge by mial fajnie ;p W ogole zamierzam mu zrobic półeczke zamiast hamaka w klatce, dzis sie chyba wybiore do pownicy z moim zobaczyc czy nie zostaly tam panele po remoncie, albo ogolnie jakies szersze deski
 Ale jest rozpieszczony bo jest sam, dlatego staram sie jak moge by mial fajnie ;p W ogole zamierzam mu zrobic półeczke zamiast hamaka w klatce, dzis sie chyba wybiore do pownicy z moim zobaczyc czy nie zostaly tam panele po remoncie, albo ogolnie jakies szersze deski 
 Ciagle siedzi w legowisku na niej, hamak zlikwidowalam, poniewaz ciagle go obsikiwal i musialam mu wymieniac czesto, teraz na polce ma taka fajna poduche lekko wywinieta i ma takie mini legowisko
 Ciagle siedzi w legowisku na niej, hamak zlikwidowalam, poniewaz ciagle go obsikiwal i musialam mu wymieniac czesto, teraz na polce ma taka fajna poduche lekko wywinieta i ma takie mini legowisko  Kombinowalismy ze schodkami, ale jednak niema sensu, bo sam wskakuje i zeskakuje, polka jest troszke wyzej jak hamak, zamocowana ze srubkami i przywiazana. Jak sam wskoczyl to teraz tak sobie spi tam slodko
 Kombinowalismy ze schodkami, ale jednak niema sensu, bo sam wskakuje i zeskakuje, polka jest troszke wyzej jak hamak, zamocowana ze srubkami i przywiazana. Jak sam wskoczyl to teraz tak sobie spi tam slodko  Wczesniej jak sie ukaladal do snu to tak fajnie mruczal wiec raczej sie mu podoba
 Wczesniej jak sie ukaladal do snu to tak fajnie mruczal wiec raczej sie mu podoba 
 ale dam ci radę ja też mam taką półkę tylko z dwuch paneli i na całości dziewczynki mają kocyk polarowy,nie daje im tam misek bo one sobie tam leżą pod półką równiez jest włozone legowisko i tam też mogą odpoczywać jednocześnie troszkę się schować a z drugiej strony klatki mają kuwetę i miski, tak podzieliłam im klatę i myślę że mają fajnie,ale ty też z czasem pewnie będziesz jeszcze inaczej kombinowała z tą półką sama zobaczysz,świnki uzależniają
 ale dam ci radę ja też mam taką półkę tylko z dwuch paneli i na całości dziewczynki mają kocyk polarowy,nie daje im tam misek bo one sobie tam leżą pod półką równiez jest włozone legowisko i tam też mogą odpoczywać jednocześnie troszkę się schować a z drugiej strony klatki mają kuwetę i miski, tak podzieliłam im klatę i myślę że mają fajnie,ale ty też z czasem pewnie będziesz jeszcze inaczej kombinowała z tą półką sama zobaczysz,świnki uzależniają 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości