Teraz zapytam serio.Jak wspomniałam wcześniej mam świnke niemowe i nie przeszkadza mi to ale...jest u mnie od około miesiąca i tak na serio to już zaczyna mnie zastanawiać  brak piszczenia
 Teraz zapytam serio.Jak wspomniałam wcześniej mam świnke niemowe i nie przeszkadza mi to ale...jest u mnie od około miesiąca i tak na serio to już zaczyna mnie zastanawiać  brak piszczenia   Miałam już dwie świnki jedna dzika naprawde nieufna a piszczała ,druga wariatka wiecznie głodna też piszczała non stop ta teraz obecna widze że ufna tuli sie je z ręki liże za nogą chodzi jak piesek itd (cudowna
  Miałam już dwie świnki jedna dzika naprawde nieufna a piszczała ,druga wariatka wiecznie głodna też piszczała non stop ta teraz obecna widze że ufna tuli sie je z ręki liże za nogą chodzi jak piesek itd (cudowna  ) ale nie ma tego odruchu świnkowego :piszczenie.Mi tego naprawde nie brakuje ale zaczynam sie martwić że być może coś jej dokucza albo jest coś nie tak z jej zdrówkiem czy co ?
) ale nie ma tego odruchu świnkowego :piszczenie.Mi tego naprawde nie brakuje ale zaczynam sie martwić że być może coś jej dokucza albo jest coś nie tak z jej zdrówkiem czy co ?  
 k: z góry dzięki  :super:
k: z góry dzięki  :super:   

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości