. Myślałam mu zrobić inhalacje tak jak pisało w linku ale lekarz stwierdzil ze to nie ma sensu przy zapaleniu pluc. Dostaje tylko trzy zastrzyki dziennie i ten probiotyk ale boję się że to faktycznie może być takie paskudztwo ze antybiotyki nie pomogą
. Myślałam mu zrobić inhalacje tak jak pisało w linku ale lekarz stwierdzil ze to nie ma sensu przy zapaleniu pluc. Dostaje tylko trzy zastrzyki dziennie i ten probiotyk ale boję się że to faktycznie może być takie paskudztwo ze antybiotyki nie pomogą  dlatego też chciałam się dowiedzieć czy jeżeli ta kuracja nie pomoże lub choroba znow powroci to czy juz naprawdę nic nie da się zrobić bo tak mi powiedział lekarz, a ja nie mogę się z tym pogodzić
 dlatego też chciałam się dowiedzieć czy jeżeli ta kuracja nie pomoże lub choroba znow powroci to czy juz naprawdę nic nie da się zrobić bo tak mi powiedział lekarz, a ja nie mogę się z tym pogodzić  on jest pełen życia i naprawde dzielnie walczy.
  on jest pełen życia i naprawde dzielnie walczy. odrobina cierpliwości i czułości w jego wypadku jest najlepszym lekarstwem
 odrobina cierpliwości i czułości w jego wypadku jest najlepszym lekarstwem  pozwolę sobie dodać kilka jego zdjęć. Teraz maluch śpi wiec aktualnego zdjecia mu nie zrobię na ta chwilę ; )PS. I jak tu go nie kochać?
 pozwolę sobie dodać kilka jego zdjęć. Teraz maluch śpi wiec aktualnego zdjecia mu nie zrobię na ta chwilę ; )PS. I jak tu go nie kochać?  
 , podobny do mojej Fufy.
 , podobny do mojej Fufy. 
							Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 4 gości