myszkaaa96 pisze:wie-kot pisze:Witam, jak dla mnie to chłopak... jak widzisz "kółeczko" to płeć męska, jak coś na kształt literki "v" to płeć żeńska. Potem, przy lekkim naduszeniu nad genitaliami u chłopców "kółeczko" się wysuwa, a "v" już nie. Musiałby to zobaczyć ktoś bardziej kompetentny, to tylko moje wrażenie.
W tym problem że naciskałam i nic się nie pojawiało.. Przy samiczkach czuć taką jakby kość? Bo coś przy tej śwince czuję... Jakby penis , kość. Ale czy u samiczek też jest to możliwe do wykrycia?
Miakusia pisze:Sorka jak nie tu ale nie wiedzialam gdzie się zapytac a więc czy samce też mają jakby takie sutki po bokach koło tylnych łapek? moje świnki mają 18 dni dziś miałam trzy ale dwie już zostały adoptowane została mi jedna byłam z nimi na początku tygodnia u weta i lekarka stwierdzila że to samce dziś przyjechała kuzynka po jedną świnkę zaczola ją oglądac i zobaczyliśmy sutki prawdopodobnie (ja oglądając świnki nie zauważylam tego) i nie wiem co myślec.
butterfly92 pisze:Samiec czy samiczka?
Wiem, że zdjęcie trochę niewyraźne, ale może jednak ktoś rozpozna.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości