Witam!
Czy są jakieś poidełka które można położyć na trocinach, a nie wieszać? Już miałem kilka razy zalaną klatkę, w tym poidełku co teraz mam poszła uszczelka. Próbowałem z miską, ale prosiak ciągle do niej wrzucał trociny...

Moja ma dno wylozone recznikiem lub poszwami na poduszki z kompletow, ktorych juz nie uzywam, a w kuwecie jest zwirek przykryty taka mata jakby dywanikiem. To tylko przyklad. U kazdej swinki moze sie sprawdzic inne rozwiazanie, zeby miala milo i miekko i bez trocin.
 Moja ma dno wylozone recznikiem lub poszwami na poduszki z kompletow, ktorych juz nie uzywam, a w kuwecie jest zwirek przykryty taka mata jakby dywanikiem. To tylko przyklad. U kazdej swinki moze sie sprawdzic inne rozwiazanie, zeby miala milo i miekko i bez trocin. dzięki pooglądam. Dziś wstawiłam mu na noc miskę, ale nie wiem czy coś pił. Chodził o oglądał co to jest
 dzięki pooglądam. Dziś wstawiłam mu na noc miskę, ale nie wiem czy coś pił. Chodził o oglądał co to jest 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość