można też się pokrecic i poszukać rodzeństwa, ja kupiłam dwóch braci i problem z głowy. Tak w ogóle cieszę się, że planujesz wziąć dwie świnki
 można też się pokrecic i poszukać rodzeństwa, ja kupiłam dwóch braci i problem z głowy. Tak w ogóle cieszę się, że planujesz wziąć dwie świnki  bardzo fajnie się obserwuje interakcje między nimi
 bardzo fajnie się obserwuje interakcje między nimi 
 Nulla vis maior pietate vera est!!!!!
  dziewczynki szybko schodza, w ogole tu problem ze swinkami ogromny. tej chorej mimo,ze kundelek sliczny, nie wezme. niby tylko czerwone oczka byly, ale wszystkie to mialy. a tu obie swinki z prywatnych hodowli i pasjonatow i nawet bym powiedziala, lekko swirnietych na punkcie swiniakow
 dziewczynki szybko schodza, w ogole tu problem ze swinkami ogromny. tej chorej mimo,ze kundelek sliczny, nie wezme. niby tylko czerwone oczka byly, ale wszystkie to mialy. a tu obie swinki z prywatnych hodowli i pasjonatow i nawet bym powiedziala, lekko swirnietych na punkcie swiniakow  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości