Masz śliczne świnki!
 Masz śliczne świnki!Niestety Yoko odeszła w tą sobotę...

A jeśli nic się nie zmieni, to zwyczajnie się podporządkuje silniejszemu. Mnie się udało połączyć 3- miesięcznego, ''osieroconego'' maluszka- okruszka z 13- miesięcznym kolosem. Mały fikał ale chyba zrozumiał, że nie ma szans w tym starciu i oddał przewodnictwo temu starszemu. Także da się. I nie martwiłabym się na zapas.
 A jeśli nic się nie zmieni, to zwyczajnie się podporządkuje silniejszemu. Mnie się udało połączyć 3- miesięcznego, ''osieroconego'' maluszka- okruszka z 13- miesięcznym kolosem. Mały fikał ale chyba zrozumiał, że nie ma szans w tym starciu i oddał przewodnictwo temu starszemu. Także da się. I nie martwiłabym się na zapas. 

Czasami zęby szły w ruch, ale tylko w ramach ostrzeżenia, bo nic złego sobie nie zrobili. Można nawet powiedzieć, że dość szybko się dogadali, bo już wieczorem byli obaj w nowej klatce. Przez pierwsze dwa dni ciągle słyszało się jakieś kłótnie, ale teraz jest już o wiele spokojniej.
 Czasami zęby szły w ruch, ale tylko w ramach ostrzeżenia, bo nic złego sobie nie zrobili. Można nawet powiedzieć, że dość szybko się dogadali, bo już wieczorem byli obaj w nowej klatce. Przez pierwsze dwa dni ciągle słyszało się jakieś kłótnie, ale teraz jest już o wiele spokojniej.   Chociaż najmniejszy sprzeciw ze strony Zeusa kończy się próbami dominacji, nawet nie wiedziałam, że Cookie jest do tego zdolny.
 Chociaż najmniejszy sprzeciw ze strony Zeusa kończy się próbami dominacji, nawet nie wiedziałam, że Cookie jest do tego zdolny.   

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości