Witam. 
Jestem dumnym posiadaczem  2 prośków i jako iż dziewczyny będą  miały  za niedługo przeprowadzkę  do setki.(  na większą  nie mam miejsca. Klatka jest na skrzyni  która  jest na wysokości  łóżka  i świnki  nieraz ze mną  leniuchuja na poduszce. A setka na tą  skrzynię  była  by idealna)  i świnki  mają  hamak i domek ale chciałbym  im jeszcze  zafundować  jakiś  Tunel  norke  legowisko , poprosił  bym babcię  albo znajomego  krawca. Żeby wykonał  daną  rzecz ale nie wiem  jaki materiał  by cavia  była  zadowolona i co zrobić.  Bo teraz w 80 klatce  to duży  domek i chamak piętrowy  kwadratowy to świnki  nie mają  jak pobiegać  . Bo domek i hamak zajmują  3/ 4 klatki . I jak będzie  Nowa  klatka  to chcem dac im matę  . Jak będzie Nowa  klatka to dam  fotkę  i doradzicie co tam dac. Ale to za 2-3 tygodnie. A teraz  możecie  podsunac propozycje.  Widziałem  ze ktoś  chwalił  się  że zrobił  sam dla świnki.  Bardzo mi się podobał  Tunel  i norka  akurat przez tą  osobę  wykonany.  Może ktoś  chciałby  coś  takiego  wykonać.  Oczywiście  za opłatą 
Sorry że się  tak rozpisalem

ja szyję norki i tunele od wewnątrz polar w środku owata a na zewnątrz bawełna, a wejścia usztywniane są fiszbiną plastikową więc nawet jak świnka się położy na norce to i tak wejście się nie zamknie
 ja szyję norki i tunele od wewnątrz polar w środku owata a na zewnątrz bawełna, a wejścia usztywniane są fiszbiną plastikową więc nawet jak świnka się położy na norce to i tak wejście się nie zamknie  świnki uwielbiają ciepłe mięciutkie polarowe norki tym bardziej moje łysole
 świnki uwielbiają ciepłe mięciutkie polarowe norki tym bardziej moje łysole