7-6-5-4-3-2-1-0 pisze:Witaj Kin28,
ale skarbie to nie jest polemika pomiedzy mna a Tobą tylko próba pomocy osobie, która o to prosi na forum
jakoś wczesniej nie zechciaś się w tej kwestii wypowiedzieć więc teraz ....z łaski swojej nie rób szkody, jesli nie masz na ten temat własnego zdania to nie tłamś mnie SWOJĄ MLODERATORSKĄ WIEDZĄ tylko daj ....zyć i pomagać innym.... bo wcześniej jakoś miałąś ten temat w duu....szy,
pozdrawiam ze świata świnkowego szęścia

Cóż za niski poziom Pani wypowiedzi, jestem nim wręcz urzeczona

Zacznijmy od tego, że Kin28 niczym Pani nie uraziła ani, przeciewieństwie do samej Pani osoby, nie zaatakowała. Rozumiem, że jest Pani aż tak uczulona na punkcie własnego zdania, że jakakolwiek sprzeczna opinia to dla Pani podstawa do awantury? Jedyną niedojrzała i, przepraszam za stwierdzenie, żałosną osobą jest tutaj właśnie Pani, pani 7-6-5-4-3-2-1-0.
Świnki, jak to zwierzęta, mają prawo i predyspozycje do ataku czyli wlasnie ugryzienia i nie jest to maskotka, które będzie posłusznie czekać na pogłaskanie jej i zarzucenie masa uczuc, kiedy tylko najdzie na to ochota

Zwierzęta to do siebie mają, że w chwili poczucia zagrożenia - bronią się wlasnie atakiem. Przykładem jest Pani awanturnicze podejście do komentarza Kin28

A chyba aż taką kłótnicą Pani nie jest, żeby wchodzić w główkę świnki i dyktować jej, kiedy ma prawo do strachu i obrony?
Jeśli uważa Pani, że skoro świnka jest mała i słodka to nie ma prawa do gryzienia czy podgryzania to polecam zrezygnować z jej "hodowli" i wybrania pluszaka na domowego kompana, bo ten na pewno nigdy ząbków nie pokaże.
Proszę przemyslec sprawę. Nie wiem, ile ma Pani lat, ale po sposobie, w jaki poradziła sobie Pani z krytyką zgaduję, że albo jest Pani młoda, albo bardzo zakompleksiona.
Pozdrawiam