Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Pilnie potrzebuję opinii!

Niezbędna pomoc w przypadku podejrzenia choroby lub innych problemów.
lulubae
Użytkownik
Świnki morskie: Lusia
Kontaktowanie:

Pilnie potrzebuję opinii!

Postautor: lulubae » 2 lipca 2017, 21:25

Moja świnka ma ok.5 miesięcy i od dwóch dni jest osowiała. Przez większość czasu siedzi w kącie klatki (jednym lub drugim) ewentualnie po środku i to jest jej największa aktywność. Je i pije ale jakby mniej niż zwykle. Nie krzyczy już i nie biega po klatce jak to robiła od samego początku jak się u mnie pojawiła; jest jakby zgaszona,cicha. Byłam z nią u weterynarza, jednak nie znalazł u niej nic niepokojącego. O co jej może chodzić w takim razie?

Awatar użytkownika

Darom
Użytkownik
Świnki morskie: [*] Tosiu Super Ktosiu, [*] Dyzio, [*] Tosiu Mały Tosiu, [*] Toffi
Kontaktowanie:

Re: Pilnie potrzebuję opinii!

Postautor: Darom » 3 lipca 2017, 0:04

Brakuje jej kolegi/koleżanki. Towarzystwa drugiej świnki. Sama czuje się samotna. Kup koniecznie drugą świnkę tej samej płci :)

Awatar użytkownika
Renika
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Renika » 3 lipca 2017, 0:37

A ten weterynarz był specjalistą od świnek?

lulubae
Użytkownik
Świnki morskie: Lusia
Kontaktowanie:

Postautor: lulubae » 3 lipca 2017, 13:08

Lusia przez cały czas jak u mnie jest nigdy nie wykazywała, że chciałaby drugą świnkę więc nie wiem czy nagle jej się zachciało i dlatego tak się zachowuje..

Weterynarz był zwykły ale dzisiaj jadę do takiego, który specjalizuje się właśnie w gryzoniach, oby pomógł

Wróć do „Choroby i problemy”