Darom pisze:Możesz pokazać nam film z tego ? bo pisałaś, że...Mańka912 pisze:mam nagrane bk
Jeśli uda mi się tu tutaj dodać jakoś i skrócić to dodam filmikz początku bo tak naprawdę nic wielkiego się nie wydarzyło a początku a nagrywalam dość długo
Darom pisze:Możesz pokazać nam film z tego ? bo pisałaś, że...Mańka912 pisze:mam nagrane bk

BasiaS. pisze: w zasadzie nie biorę pod uwagę tego, by miało "się nie udać". Oczywiście ja zrobię wszystko by im ułatwić spotkanie i poznanie, ale nie widzę możliwości by świnki się nie dogadały i nie potrafię Ci tego racjonalnie wytłumaczyć. Po prostu tak ma być i już
 Zawsze wychodzę z założenia, że świnie muszą się w końcu przynajmniej tolerować (jeżeli już nie mogą się polubić), bo nie mają wyjścia. Jak dotąd trzy łączenia moich bab zakończyły się powodzeniem (a dwie świnie mam bardzo charakterne). Dwie się bardzo lubią, reszta mniej, ale no cóż, nie wszystkie muszą się kochać.
 Zawsze wychodzę z założenia, że świnie muszą się w końcu przynajmniej tolerować (jeżeli już nie mogą się polubić), bo nie mają wyjścia. Jak dotąd trzy łączenia moich bab zakończyły się powodzeniem (a dwie świnie mam bardzo charakterne). Dwie się bardzo lubią, reszta mniej, ale no cóż, nie wszystkie muszą się kochać.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość