no to jeszcze poczekacie - zrobilam co prawda im jakies jak siedzialy w transporterze na czas sprzatania ale nie chce mi sie ich dzis zrzucac - jutro jak nie zapomne to wrzuce
Oj będę biła i patrzyła, czy równo puchnie! Odgapiłaś imię xD :szczerbaty: Gratuluję nowego świniorka, mam nadzieję, że nie będzie żadnych niespodzianek.
Jakie imie co ?? Ty masz Coffee ? hmm wymyslilam to na poczekaniu, nie zerznelam z ciebie raczej naszlo mnie przy piciu kawy, tym bardziej ze ma kolor jak kawa i mleko albo cukier - ale w sumie nie wiem czy przy nim pozostanie - to jest imie tymczasowe puki nie wyda sie czy to panna czy panicz
No i niestety rowniez okazal sie facetem dlatego za jakies 2 tyg zostanie wydany - musi w tym czasie zglosic sie ktos chetny po niego bo nie mam gdzie go przelozyc od matki a zostac razem nie moga. Niby jest chetna osoba ale ona bardziej byla chetna na samiczke bo druga bierze od Jabuby, jezeli wezmie ode mnie tez bedzie musiala miec dwie klatki wiec nie wiadomo czy to przejdzie.