britka11 pisze:Cześć jestem Nacia i mam 11 lat bardzo lubię gryzonie w domu mam 2 chmiki dzungarskie 1 chomika syryjskiego swinke morską bogusia i myszkę Dolara razem z moim rodzenstwem kochamy zwierzęta ( ja akurat najbardziej kocham ppsy co nie swiadczy o tym ze jak bym zobaczyla katowane inne zwierze nie stanela bym w jego obronie) nie wiem co pisac mam nadzieję ze ,, starzy " ( nie obraźcie sie ) użytkownicy pokierują mnie i będę iedziała więcej o forum. Pozdrawiam Britka11 :super:
britka11 pisze:Cześć jestem Nacia i mam 11 lat bardzo lubię gryzonie w domu mam 2 chmiki dzungarskie 1 chomika syryjskiego swinke morską bogusia i myszkę Dolara razem z moim rodzenstwem kochamy zwierzęta ( ja akurat najbardziej kocham ppsy co nie swiadczy o tym ze jak bym zobaczyla katowane inne zwierze nie stanela bym w jego obronie) nie wiem co pisac mam nadzieję ze ,, starzy " ( nie obraźcie sie ) użytkownicy pokierują mnie i będę iedziała więcej o forum. Pozdrawiam Britka11
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości