Ja tutaj nie będę wymieniać nickami, bo to nie o to chodzi.
Ale mogę powiedzieć, że najlepszym moim przyjacielem tam jest świnkulek i Zuzia...

UKRAJNA pisze:Ale coś jest nie tak bo tych starych obcykanych to nie wywalają
 Wg mnie nie wszyscy też muszą adopotować,bo nie mogą z kilku powodów.I ja takie osoby doskonale rozumiem,bo nei wszyscy chcą adoptować,wolą kupić w zarejestrowanej hodowli.I mam tam swoich "wrogich" użytkowników co naskakują.Są to dwie osoby,nie cierpię ich
  Wg mnie nie wszyscy też muszą adopotować,bo nie mogą z kilku powodów.I ja takie osoby doskonale rozumiem,bo nei wszyscy chcą adoptować,wolą kupić w zarejestrowanej hodowli.I mam tam swoich "wrogich" użytkowników co naskakują.Są to dwie osoby,nie cierpię ich   Jednak każde forum ma swoje zalety i wady.Nawet i te.
  Jednak każde forum ma swoje zalety i wady.Nawet i te.
NiCiA pisze:Kiedyś je uwielbiałam,to była kopalnia wiedzy.A teraz zepsuta atmosfera,pozamykane tematy,dużo niemyślących użytkowników...Czuję się tak jakbym była wśród tłumu ludzi.

Owszem , to też musi być jakiś wysiłek i praca żeby siedzieć godzinami i poprawiać czyjeś posty,no,ale bez przesady
 Owszem , to też musi być jakiś wysiłek i praca żeby siedzieć godzinami i poprawiać czyjeś posty,no,ale bez przesady   No i własnie,jeżeli chodzi o poprawę postów.Dużo uzytkowników robi błedy ort. i moderatorom już ręce opadają od poprawiania - dlatego niektórzy wstawiają bez zastnanowienia ostrzeżenie.Jestem na wszyskich forach o świnkach i musze powiedzieć,że na NŚF jest NAJWIĘCEJ banów i ostrzeżeń...
  No i własnie,jeżeli chodzi o poprawę postów.Dużo uzytkowników robi błedy ort. i moderatorom już ręce opadają od poprawiania - dlatego niektórzy wstawiają bez zastnanowienia ostrzeżenie.Jestem na wszyskich forach o świnkach i musze powiedzieć,że na NŚF jest NAJWIĘCEJ banów i ostrzeżeń...   Jakoś na innych forach ludzie są jeszcze w miarę normalni tylko o dziwo na tym nie co mnie bardzo dziwi...
  Jakoś na innych forach ludzie są jeszcze w miarę normalni tylko o dziwo na tym nie co mnie bardzo dziwi...   

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości