Gdzie polecacie zakup świnek w Łodzi??
I co sądzicie o coniedzielnej giełdzie zwierząt na "Starcie"??
Pozdrawiam!!

dawno tam nie byłam, jestem ciekawa czy nadal jest tyle świniaków co zawsze i czy nadal jest tak... fajnie
 dawno tam nie byłam, jestem ciekawa czy nadal jest tyle świniaków co zawsze i czy nadal jest tak... fajnie  bo generalnie nigdy nie narzekałam
 bo generalnie nigdy nie narzekałam   
  ) A na sprzęty i portfele jak to na każdej tego typu giełdzie trzeba uważać  :down:
 ) A na sprzęty i portfele jak to na każdej tego typu giełdzie trzeba uważać  :down: zobaczymy co mi z tego wypadu jutro wyjdzie...
 zobaczymy co mi z tego wypadu jutro wyjdzie...  
   k:
k: jutro zdam relację!! jeśli nie na samej giełdzie to później od razu sesyjkę zrobię
 jutro zdam relację!! jeśli nie na samej giełdzie to później od razu sesyjkę zrobię  biedne będą te świnki ze mną bo ja mam hopla na punkcie robienia zdjęć, więc do końca swych dni będą skazane na role modeli  :blush:
 biedne będą te świnki ze mną bo ja mam hopla na punkcie robienia zdjęć, więc do końca swych dni będą skazane na role modeli  :blush:  W domu były koło 10.30
 W domu były koło 10.30  Na razie się jakoś dogadują
 Na razie się jakoś dogadują   k: oby tak zostało  :rolleyes:
k: oby tak zostało  :rolleyes:   Jedno prosię ma 3 tyg. a drugi 5 tyg. zdjęcia wstawię niedługo
 Jedno prosię ma 3 tyg. a drugi 5 tyg. zdjęcia wstawię niedługo   ale z giełdy nie mam...  :blush:
 ale z giełdy nie mam...  :blush: 
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość