BlankaPrzezwisko:
Duży kuperBardzo żywiołowa świnka. Uwielbia gonić za Luną, gruchając przy tym. Jej siedziba to biały domek z Ferplastu, nie pozwala tam nikomu wejść. To wygląda tak: Luna wchodzi, a po chwili ucieka z piskiem, bo Kuper ją 'podskubuje'

Reaguje na dźwięk otwierającej się lodówki, szelest reklamówki, folii i... nie wiem, dlaczego, otwierającego się pudełka z Simsów, oraz dźwięk włączającego się aparatu fotograficznego

Blanka potrafi uciec zawsze i wszędzie, potrafi wyskoczyć z pół metra i nic jej się nie stanie, wprost uwielbia buraka i... moją bluzkę z cekinami, gryzie kapcie jak pies, pręty z resztą też. Uwielbia ganiać wystraszoną Lunę po klatce, ale kiedy Luna wskoczy na domek- Blanka tego już nie potrafi, bo to jest Duży Kuper

Piszczy tylko kiedy ja wchodzę do kuchni, na innych domowników i nieznajomych nie reaguje.
LunaPrzezwisko:
Mała Czarna,
Ina , lub
KawaLuna to bardzo oswojona, przyjacielska i żywiołowa świnka, ale potrafi usiedzieć w jednym miejscu dłużej niż Duży Kuper. Tak jak Blanka, reaguje na szelest reklamówki i dźwięk otwierającej się lodówki, ale też otwieranego pudełka z cukierkami i szuszczącego głośnika (mój głośnik tak szuszczy jak podgłaśniam). Niestety Ina nie króluje nad Blanką w hierarhii, ale jej poziom też jest niczego sobie. (ostatni w klatce, ale drugie miejsce to zawsze coś

) Uwielbia popcorningować i jeść wszystko, co napotka na swojej drodze, jest bardzo fotogeniczna, ale nie lubi siedzieć w klatce jak jest na dworze (niestety musi, u mnie jest pełno kotów). Najbardziej lubi lizać mnie po nosie, lubi też lizać Blankę (która z kolei ją odgania), liże również moją pościel i ogólnie wszystko. Ale najbardziej kocha mój nos ^^
Pozdrawiam