Czyli będzie ta 120. A czy do takiej klatki gdzie przeprowadzę Frajdę mogę dokupić 3 świnki, gdy cały dzień są puszczane na pokój tylko w nocy zamykane?
Postautor: Konto usunięte » 22 października 2011, 12:19
Troche ciasno,na 4 swinki 140 to minimum,ale jak sie uprzesz i duzo puszczasz to da rade,ja bym wtedy dala tylko 3 swinki,wiesz za ciasno w klatce ,swinki moga walczyc,potrzebuja same ustalic ile chca miec odstepu od innych swin,pomysl,bo ceny duzo sie nie roznia miedzy 120 a 140
Między 120-stką a 140-stką jest znaczna różnica cenowa. Przynajmniej w Polsce,jeśli to ma jakieś znaczenie. 120stke kupisz za 120 zł, a wszystkie 140-stki jakie widziałam,kosztowały ok.500 zł
Postautor: Konto usunięte » 22 października 2011, 19:54
Ja znalazlam na gumtree to taki portal z ogloszeniami,mialam niezly szok a Tomek powiedzial ,ze mnie poje....lo bo w ogloszeniu pisalo,ze duza klatka,nie bylo rozmiaru,koles mi ja dostarczyl,a mi szczena opadla,ale dobrze bo maja wygodnie.
No pewnie, że im wygodnie A Ty 4 dziewczęta masz, pokaźne stadko, to musi być taka klatka. Naturia-Jedna świnka w 140? Wątpię. U mnie by to nie przeszło, bo nie używam trocin, tylko żwirku i już przy samej klatce 80 bardzo dużo go idzie. Wolę nawet nie wiedzieć, ile kosztowałoby moich rodziców podłoże do dwóch takich ogromnych klatek.