,więc jestem super extra z tego dumna,że mają takiego pięknego dziadka.Powiem szczerze,że to jest jedna z moich ulubonych świnek.No taa,ale fajnie by było gdyby były do niego chociaż trochę podobne.No jakbym się uparła to Coffe ciutkę,ale Mocha?Ona jest średnio podobna do swojej mamy:
 ,więc jestem super extra z tego dumna,że mają takiego pięknego dziadka.Powiem szczerze,że to jest jedna z moich ulubonych świnek.No taa,ale fajnie by było gdyby były do niego chociaż trochę podobne.No jakbym się uparła to Coffe ciutkę,ale Mocha?Ona jest średnio podobna do swojej mamy: ,ale kolorkami,a raczej ich rozmieszczeniem to bym nie powiedziała,a po ojcu ma jedynie czerwone oczy,chociaż,ma ciemniejsze i jak do mnie przybyła,to miała takie jakby niebieskie te oczy,a tera ma bordowe
 ,ale kolorkami,a raczej ich rozmieszczeniem to bym nie powiedziała,a po ojcu ma jedynie czerwone oczy,chociaż,ma ciemniejsze i jak do mnie przybyła,to miała takie jakby niebieskie te oczy,a tera ma bordowe  .
 .KaroKa pisze:Ooo,kin28 to zdjęcie sheltie to dałaś,Bahusa z Elido(mam z tej hodowli świnki).Strasznie mi się podoba Bahus,świetny on jest,a do tego jest dziadkiem Coffi i Mochci ,więc jestem super extra z tego dumna,że mają takiego pięknego dziadka.Powiem szczerze,że to jest jedna z moich ulubonych świnek.No taa,ale fajnie by było gdyby były do niego chociaż trochę podobne.

.Ale najbardziej podobni do Bahusa są jego synowie,a już połączenie jego synów,z jakąś damą to z tego wychodzą nieboraki,które kompletnie nie są do ojców podobne.No jakbym nie napisała,to skapnęłabyś się,że ojciec i jednej i drugiej to Hamid,od Bahusa(wnioskując ze zdjęć,a propo Hamid bardzo podobny do Bahus,tyle,że on merino jest)?One kompletnie nie są do nich podobne!
 .Ale najbardziej podobni do Bahusa są jego synowie,a już połączenie jego synów,z jakąś damą to z tego wychodzą nieboraki,które kompletnie nie są do ojców podobne.No jakbym nie napisała,to skapnęłabyś się,że ojciec i jednej i drugiej to Hamid,od Bahusa(wnioskując ze zdjęć,a propo Hamid bardzo podobny do Bahus,tyle,że on merino jest)?One kompletnie nie są do nich podobne! Może przenieśmy się do pogawędnika, ja z chęcią posłucham histori, jak wybrałaś świnki, lubię słuchać takich historyjek, co, jak, dlaczego itp. Ja na razie namawiam, ale w Krakowie mają peru na sprzedaż
 Może przenieśmy się do pogawędnika, ja z chęcią posłucham histori, jak wybrałaś świnki, lubię słuchać takich historyjek, co, jak, dlaczego itp. Ja na razie namawiam, ale w Krakowie mają peru na sprzedaż  

Agouti jak najbardziej czyste, jeśli do czegoś bym miała się doczepić to ticking powinien być krótszy, a pigment i wysycenie koloru mocniejsze
 Agouti jak najbardziej czyste, jeśli do czegoś bym miała się doczepić to ticking powinien być krótszy, a pigment i wysycenie koloru mocniejsze  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości