Postautor: Konto usunięte » 17 sierpnia 2012, 20:56
Ja chce to ciągnąć.? No po prostu żenada. -.- Przykre jest to,że właśnie tak reagujecie na posty różnych ludzi. Zamiast dać sobie spokój i przyjąć do wiadomości to gadacie swoje,a swoje. Powiedziałam już raz dlaczego nie mogę mieć drugiej świnki i nie mam zamiaru tłumaczyć się z tego. To,że Wy macie po dwie świnki albo więcej to fajnie,miło,ale nie każdy rodzic zgadza się na więcej zwierząt. Miałam kiedyś 4 szczury mimo,że mama się nie zgadzała,ale przyjęła to jakoś. Ze świnką jest inaczej. Z resztą to tyle w tym temacie,bo już mi to na nerwy działać zaczyna. Myślałam,że forum służy po to by pomagać,a nie jechać kogoś za to,że nie ma odpowiednich warunków etc. . Nie jestem tak jak każdy z Was,że mogę mieć po 3-5 świnek. Moja mama jest jaka jest i nikt tego nie zmieni. Jeśli się przyzwyczai do tej świnki to będę próbowała ją przekonać na drugą. Potrzeba czasu,żeby rodzic się zgodził na drugie zwierzę.
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2012, 20:58 przez Konto usunięte, łącznie zmieniany 1 raz.