Może za mocno naciągnęłaś włos? Moje świnie mają w nosie papiloty

Próżność to że dbam o świnkę nazywasz próżnością ??Grey pisze:Próżność ludzka nie zna granic .Świnka się męczy , traci się nie potrzebnie czas .Włosy jak są długie ,wystarczy skrócić , najlepiej degażówką .Tak samo dotyczy yorka .
claudia pisze:Próżność to że dbam o świnkę nazywasz próżnością ??Grey pisze:Próżność ludzka nie zna granic .Świnka się męczy , traci się nie potrzebnie czas .Włosy jak są długie ,wystarczy skrócić , najlepiej degażówką .Tak samo dotyczy yorka .Jak się kupuję zwierzątko jakiegoś typu to ja uważam że jak jest np długowłose to powinno mieć długi włos bo po to właśnie wybraliśmy długowłosego.
Mam takie pytanie
Dziś rozwinęłam te papiloty ( chciałam sprawdzić czy wszystko ok ) i o zgrozo Apika sierść się skręciłato jest normalne czy powinnam użyć jakiegoś preparatu żeby to rozprostować ?
Apropos męczenia świnki to o dziwo wszystko w normie świnka szczęśliwa , tyłek nie zasikany papiloty po nocy były na miejscu nawet chętnej biega
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość