Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Czy mam oddać moją świnkę?

Niezbędna pomoc w przypadku podejrzenia choroby lub innych problemów.
Konto usunięte

Re: Czy mam oddać moją świnkę?

Postautor: Konto usunięte » 31 stycznia 2012, 10:23

qwerty123 pisze:a sama pyskujesz i podnosisz mi cisnienie i jeszcze masz czelnosc mnie pouczac! a tak wg to za co dasz mi ostrzeżenie? za słuszną uwagę, że niektórzy tu wchodzą, pouczają i jeszcze nie odpowiadają na pytanie? myślałam, że ta strona raczej służy pomocą. jeśli jesteś nierozważna to ok daj mi ostrzeżenia, ja usunę to konto i jak mi się zachce to założę sobie nowe, tylko nigdy więcej na tym forum! poza tym odpisałam jakiejś drelin a wy się niepotrzebnie wtrącacie i tworzycie taką atmosferę!
qwerty123,swinki roznie sie oswajaja,jesli to Cie pocieszy to powiem Ci,ze moja Daisy na poczatki tak gryzla ,ze szok,przewaznie w ta skore miedzy palcem wskazujacym a kciukiem,masakra!Ale z czasem sie oswajala coraz bardziej,teraz jest taka cudowna,ze mozna ja zjesc ,nie oddawaj swinki,daj jej szanse,moze sie czegos boi lub cos pamieta?a moze ma czule miejsce tam gdzie dotykasz i dlatego gryzie,poznaj ja lepiej i niech ona pozna Ciebie,na pewno sie zmieni,tylko daj jej szanse,na pieszczochy bierz ja zawsze z kawalkiem ogorka i przekupuj ja,na pewno sie zieni,a co do tonu Twoich wypowiedzi to badz grzeczniejsza,bo jesli jeszcze raz tak brzydko odpiszesz to dostaniesz odemnie bana.
qwerty123 pisze:jeśli jesteś nierozważna to ok daj mi ostrzeżenia, ja usunę to konto i jak mi się zachce to założę sobie nowe, poza tym odpisałam jakiejś drelin a wy się niepotrzebnie wtrącacie i tworzycie taką atmosferę!
to nie jest nierozwaga tylko nasz obowiazek,i nie"jakas drelin",tylko drelin,starsza i madrzejsza,wiec sie uspokuj,i trzymaj nerwy na wodzy.

Awatar użytkownika