Postautor: Konto usunięte » 13 grudnia 2012, 16:02
Zdjęcie a rzeczywistość to dwie inne sprawy Miałam kilogram tej karmy, wcale nie zawiera tylu ziaren, niełuskanego słonecznika i nie wiadomo czego jeszcze. Właściwie karma całkiem okej
dziewczyny miałam crispy muesli i wcale nie zawiera słonecznika a ziarenek jest naprawdę bardzo mało można by je powybierać palcami, według mnie karma jest dobra i smakuje świnkom przynajmniej moim
Postautor: Konto usunięte » 15 grudnia 2012, 15:10
Przepraszam za post pod postem.
Siedzę na różnych internetowych sklepach zoo, przeglądam karmy i wpadła mi w oko ta: http://animalia.pl/produkt,19847,105,be ... j-1kg.html Cena nie jest wygórowana, skład też niczego sobie. Opinie przychylne, ale brakuje mi zdjęcia samej karmy, a nie opakowania...Ktoś używał? Ma zdjęcie? Polecacie?
dimii ja ją miałam ale w wersji junior i powiem ci że całkiem ładnie wyglądała pachniała ale świnki jej nie jadły nawet mieszałam cavią nature i zawsze ona zostawała w miseczce a mogłam to stwierdzić po tym bo ta karma ma takie charakterystyczne sprasowane kwadraciki kółeczka wałeczki itp. ja nie polecam za ta cene masz verselkę i 400 g crispy sprawdzone i dobre
Postautor: Konto usunięte » 15 grudnia 2012, 16:32
Przeliczyłam, cena 2,5 kg Beaphara wychodzi mniej więcej tak samo, jak 2,5 kg VL. Kilka groszy różnicy. Masz może zdjęcie? Albo wiesz, gdzie mogę je znaleźć? Szperam po internecie, ale nic nie znajduję.