"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." ~Mark Twain Moje kochane świnki na zawsze w moim sercu... Dobranoc aniołki.
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." ~Mark Twain Moje kochane świnki na zawsze w moim sercu... Dobranoc aniołki.
Moja prośka myje sie sama. Czasami robiłam jej małą kąpiel (oczywiście trzeba uważać na główkę). Teraz nie mogę kapać świnki, jest bowiem jeszcze pod działaniem leku.
Jeżeli masz taką potrzebę wykąp świnkę, ale musisz uważać żeby się nie przeziębiła.
Ja mam 2 szampony. Jeden z KW gdzie pisze, że jest dla fretek, świnek morskich, królików itp. Dobra firma i dobry szampon . Drugi mam dla Topangi, który kupiłam z polecenia Agi(BravaC) z Beapharu dla yorków- z olejkiem norkowym.