)
 )  Ale ma wirek! I te ich brewki. Też jej tak śmiesznie zachodzą na oczy, że wygląda wiecznie jakby była naburmuszona i patrzyła spod byka?
 Ale ma wirek! I te ich brewki. Też jej tak śmiesznie zachodzą na oczy, że wygląda wiecznie jakby była naburmuszona i patrzyła spod byka? Jest u mnie od listopada i cały czas widać u niej lęki. Może przez to, że od początku chodziła na wizyty do weta, miała grzybicę, więc kłania się ciągłe smarowanie przez bity miesiąc itd. Ile masz aktualnie prośków 3 czy 4? Wszystkie są takie dostojne na swój sposób. Jak Ty tą gromadę ogarniasz?
 Jest u mnie od listopada i cały czas widać u niej lęki. Może przez to, że od początku chodziła na wizyty do weta, miała grzybicę, więc kłania się ciągłe smarowanie przez bity miesiąc itd. Ile masz aktualnie prośków 3 czy 4? Wszystkie są takie dostojne na swój sposób. Jak Ty tą gromadę ogarniasz?   Też mi się marzy rasowiec, ale w stylu agouti srebrny
  Też mi się marzy rasowiec, ale w stylu agouti srebrny  

I wielki test cierpliwości, bo malutka podobno strasznie płacze. Noc pewnie mam z głowy, jak nie kilka. Jak z dzieckiem
 I wielki test cierpliwości, bo malutka podobno strasznie płacze. Noc pewnie mam z głowy, jak nie kilka. Jak z dzieckiem 
 Mnie też się marzyła srebrna samiczka, najlepiej CH teddy ale to chyba jeszcze nie aż taka popularna rasa u nas w kraju, a okazy o takim ubarwieniu najczęściej zostają w hodowlach. Agouti- efekt piękny, nieważne w jakiej wersji kolorystycznej. A srebrny agouti- majstersztyk!
 Mnie też się marzyła srebrna samiczka, najlepiej CH teddy ale to chyba jeszcze nie aż taka popularna rasa u nas w kraju, a okazy o takim ubarwieniu najczęściej zostają w hodowlach. Agouti- efekt piękny, nieważne w jakiej wersji kolorystycznej. A srebrny agouti- majstersztyk!  Także 5 i już ostatecznie koniec, basta, finito ;p
 Także 5 i już ostatecznie koniec, basta, finito ;p  Chyba nie mają ze mną tak najgorzej, co widać po zdjęciach.
 Chyba nie mają ze mną tak najgorzej, co widać po zdjęciach. 

Jaskier to istna wiewióra bez ogona i wieczna nadpobudliwość, Zoltan ma podobną sierść tylko dodatkowo ma biały irokez i kawałek pleców. Jest trochę spokojniejszy od swojego kompana i straszny z niego pieszczoch, lubi drapanie po kuperku
 Jaskier to istna wiewióra bez ogona i wieczna nadpobudliwość, Zoltan ma podobną sierść tylko dodatkowo ma biały irokez i kawałek pleców. Jest trochę spokojniejszy od swojego kompana i straszny z niego pieszczoch, lubi drapanie po kuperku 

Oj widzę, że chodziło się po lasach na polowania
 Oj widzę, że chodziło się po lasach na polowania   Tylko gdzie ten puszysty ogonek? oberwałaś?
 Tylko gdzie ten puszysty ogonek? oberwałaś?   
   Z pyszczka właśnie takiego cwaniaczka mi przypomina.
 Z pyszczka właśnie takiego cwaniaczka mi przypomina.

ooohooooo dziewczyny juz jada na trawie
 ooohooooo dziewczyny juz jada na trawie   
  mi rowniez przypomina takiego pt "co by tutaj wykombinowac"
  mi rowniez przypomina takiego pt "co by tutaj wykombinowac"  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość