W sumie masz racje co do ksiazecej idealna klinika nie jest ale Milus jakos troche odzyl po tej kroplowce a w sumie zanim bym dojchala na ursus troche by minelo i nie wiadomo jak swinek by przezyl . A slyszalam wlasnie ze przy ssgw jest dobry lekarz od swinek dr.Bielecki .
Druga wizyta na książęcej Miluś dostał kroplówkę , antybiotyk , witaminy . Mam mu podawać specjalną karmę i osłonki i tu pytanie czy te osłonki są dobre dla świnek ?
Sprawdziłem skład i mam wątpliwości. To środek dla psów i kotów, czyli zwierząt wszystkożernych (z naciskiem na mięso). Nie jestem pewien, czy będzie dobrze działał na świnki. Dla gryzoni i królików jest dobry środek BioLapis, też powinien być dostępny u wetów.
Nie, nic, nie obrażam się W sumie masz rację, w tej sprawie opieram się tylko na autorytecie zaufanych wetów. BTW, podpytam przy okazji o ten BioProtect. Pewnie można spokojnie dawać, tylko skład mógłby być troszkę lepszy
Jako tako . Zaczął się myć , wychodzić spod domku , je ogórka , cykorii trochę pogryzł . Najgorsze jest to że nie je sianka , spróbuję mu je pociąć . Antybiotyk dostał dzisiaj ostatni raz . Trzeba czekać . Dzięki że pytasz