. Moje zawsze się wiercą jak im się zachce siusiu więc wiem kiedy je odstawić do klatki.
. Moje zawsze się wiercą jak im się zachce siusiu więc wiem kiedy je odstawić do klatki. a tak na serio- ona tego nie rozpatruje w kategorii 'zrobię jej na złość' czy coś. tak już mają, sikają i bobczą pod siebie bo taka ich natura. ja już też dwa razy tak miałam, choć raczej dlatego że zignorowałam zgrzytanie zębami świniaczka. jak wyżej ktoś napisał- coś pod świnię, ewentualnie załatwić jakieś ciuchy, których nie będzie żal
 a tak na serio- ona tego nie rozpatruje w kategorii 'zrobię jej na złość' czy coś. tak już mają, sikają i bobczą pod siebie bo taka ich natura. ja już też dwa razy tak miałam, choć raczej dlatego że zignorowałam zgrzytanie zębami świniaczka. jak wyżej ktoś napisał- coś pod świnię, ewentualnie załatwić jakieś ciuchy, których nie będzie żal 

Moje samiczki wszystkie się kręciły bardzo jak chciały siku, a samczyk nic, sika sobie jak chce.
 Moje samiczki wszystkie się kręciły bardzo jak chciały siku, a samczyk nic, sika sobie jak chce.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości