Engi pisze:Niektórzy posiadacze świnek w ogóle nie dają suchego i świnki żyją i maja się dobrze. Więc karm je tylko warzywami, oczywiście większa ilością
Engi pisze:Ja uważam, że świnkom nic nie będzie gdy przez 2 dni nie będą miały suchej karmy. Niektórzy posiadacze świnek w ogóle nie dają suchego i świnki żyją i maja się dobrze. Więc karm je tylko warzywami, oczywiście większa ilością
DomikBorek pisze:Ja uważam, że sucha karma jest ważna, ale świnki w naturze nie jedzą suchej karmy. Oczywiście ja podaję( teraz CC i CC), ale myślę, że jeżeli ktoś karmi świnie Megan, to już lepiej niech żadnej nie podaje, bo prędzej zaszkodzi niż pomoże.
vagina_denata pisze:Co to za argument, za przeproszeniem, kompletnie z xxx. W naturze nie żyją domowe odmiany świnek morskich, to po pierwsze, po drugie dzikie odmiany żyją po max 2 lata, domowe średnio 5, po trzecie warunki naturalne są z zasady gorsze niż hodowlane.
A po czwarte nawet na najgorszej karmie świnka zetrze zęby, na warzywach nie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości