. Co myślicie o hodowli  Caviasorriso? Chce tam kupić świnkę morską samiczkę  , rasy Skinny (czarną). Jest to zarejestrowana hodowla
 . Co myślicie o hodowli  Caviasorriso? Chce tam kupić świnkę morską samiczkę  , rasy Skinny (czarną). Jest to zarejestrowana hodowla   . Najpierw  szukałam przez kilka miesięcy świnek rasy Skinny do adopcji , ale nic z tego. Nie dziwie się , że nikt nie daje skinnów do adopcji (bo one  kosztują  ok. 200zł)
 . Najpierw  szukałam przez kilka miesięcy świnek rasy Skinny do adopcji , ale nic z tego. Nie dziwie się , że nikt nie daje skinnów do adopcji (bo one  kosztują  ok. 200zł)  .Ogłoszenie znalazłam na tablica.pl
 .Ogłoszenie znalazłam na tablica.pl   .  Mieszkam w Zduńskiej woli a hodowla znajduje się  w Łodzi. W ogłoszeniu  pisze , że świnka kosztuje 180zł (do negocjacji). Powiedziałam już o tym rodzicom i mają zadzwonić do hodowli. Wszystko co tam pisze jest ok , i zdjęcia też
 .  Mieszkam w Zduńskiej woli a hodowla znajduje się  w Łodzi. W ogłoszeniu  pisze , że świnka kosztuje 180zł (do negocjacji). Powiedziałam już o tym rodzicom i mają zadzwonić do hodowli. Wszystko co tam pisze jest ok , i zdjęcia też   .  Chcę świnkę dokupić do moich dwóch samiczek (Kiki i Riki). Oto link do ogłoszenia:
 .  Chcę świnkę dokupić do moich dwóch samiczek (Kiki i Riki). Oto link do ogłoszenia:>> http://tablica.pl/oferta/swinka-morska- ... 1t8zt.html <<