U mnie też jest strasznie gorąco i Lucek czasami podchodzi pod wiatrak i nadstawia ryjek do chłodu
 U mnie też jest strasznie gorąco i Lucek czasami podchodzi pod wiatrak i nadstawia ryjek do chłodu 
 ).
 ). 
  Świnki od razu odżyły po tym jak dałam im chłodne jedzonko. Wyniosłam również klatkę na balkon ale dopiero wtedy, kiedy przestało tak grzać, oraz przygotowałam małą ale szybką kąpiel bo prosiaczki lekko się zestresowały pobytem w umywalce
 Świnki od razu odżyły po tym jak dałam im chłodne jedzonko. Wyniosłam również klatkę na balkon ale dopiero wtedy, kiedy przestało tak grzać, oraz przygotowałam małą ale szybką kąpiel bo prosiaczki lekko się zestresowały pobytem w umywalce  

Do tego na wybieg (mają klatkę otwartą 24h na dobę) kładę butelkę z wodą, ale zamrożoną owiniętą ręczniczkiem, tulą łebki do niej i widać ulgę
 Do tego na wybieg (mają klatkę otwartą 24h na dobę) kładę butelkę z wodą, ale zamrożoną owiniętą ręczniczkiem, tulą łebki do niej i widać ulgę  Stosuję to od długiego czasu i prosiaki nie są przeziębione
 Stosuję to od długiego czasu i prosiaki nie są przeziębione  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości