Pozdrawiam

Poza tym, gdy maluchy już będą starsze, to możesz Basię od razu połączyć z towarzyszem
 Poza tym, gdy maluchy już będą starsze, to możesz Basię od razu połączyć z towarzyszem 
 ja tez mam identyczna sytuacje.Kupilam pierwsza swinke jako samiczke dopiero jak dokupilam jej towarzyszke okazalo sie ze moj pierwszy proś to samiec.Poddalam go kastracji ale niestety Mila jest w ciąży.Zanim sie zorientowalam ze świnki sa odmiennej płuci były razem na łączeniu moze parę godzin i to już wystarczyło
 ja tez mam identyczna sytuacje.Kupilam pierwsza swinke jako samiczke dopiero jak dokupilam jej towarzyszke okazalo sie ze moj pierwszy proś to samiec.Poddalam go kastracji ale niestety Mila jest w ciąży.Zanim sie zorientowalam ze świnki sa odmiennej płuci były razem na łączeniu moze parę godzin i to już wystarczyło  teraz czekamy na maluszka według pani weterynarz bedzie jedno młode i oby.Boję się strasznie o Milę żeby tylko wszystko bylo ok.U nas poród całkiem niedługo.Też nie wiem czy lepiej żeby mama była sama w klatce czy może zostać z samcem?czy on może coś małemu zrobić?pozdrawiam
  teraz czekamy na maluszka według pani weterynarz bedzie jedno młode i oby.Boję się strasznie o Milę żeby tylko wszystko bylo ok.U nas poród całkiem niedługo.Też nie wiem czy lepiej żeby mama była sama w klatce czy może zostać z samcem?czy on może coś małemu zrobić?pozdrawiam 

ale tylko względem mnie a innych domowników traktuje z góry "są bo są" ale ja jak go wezmę na ręce to się przytula nie ucieka tylko zasypia a jak tylko otworzę klatkę to od razu przybiega i wystawia ryjek do całowania.Wiem że to może wyglądać nie higienicznie ale on taki słodki jest
 ale tylko względem mnie a innych domowników traktuje z góry "są bo są" ale ja jak go wezmę na ręce to się przytula nie ucieka tylko zasypia a jak tylko otworzę klatkę to od razu przybiega i wystawia ryjek do całowania.Wiem że to może wyglądać nie higienicznie ale on taki słodki jest  Mileczka taka nie jest to mała złośnica
 Mileczka taka nie jest to mała złośnica  choć z domowników też tylko mnie toleruje to nie tak łatwo u niej o czułości.No i Rozuska mi po katach ustawia twarda babka z niej
  choć z domowników też tylko mnie toleruje to nie tak łatwo u niej o czułości.No i Rozuska mi po katach ustawia twarda babka z niej 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość