. Jakie szampony polecacie?
. Jakie szampony polecacie? . Jakie szampony polecacie?
. Jakie szampony polecacie?
 nie przesusza skory, jest bezzapachowe, bez alkoholu wiec nie podraznia naskorka i jak na razie wspaniale sie przyjmuje, wiec przy nim zostaje
 nie przesusza skory, jest bezzapachowe, bez alkoholu wiec nie podraznia naskorka i jak na razie wspaniale sie przyjmuje, wiec przy nim zostaje 
 Był za to jeszcze bardziej błyszczący niż przedtem, jakbym go spryskała jakąś mgiełką z połyskującymi drobinkami. A biszkoptowy ma czysty kuper
 Był za to jeszcze bardziej błyszczący niż przedtem, jakbym go spryskała jakąś mgiełką z połyskującymi drobinkami. A biszkoptowy ma czysty kuper  Nie odnotowałam żadnych podrażnień, nie drapią się, są zdrowe i radosne. No i pięknie wyglądają, jak zawsze
 Nie odnotowałam żadnych podrażnień, nie drapią się, są zdrowe i radosne. No i pięknie wyglądają, jak zawsze  Świnki potrafią same zadbać o swoją czystość, kąpiel z szamponem uważam za ostateczność, np. jako część zabiegów higienicznych przed kontrolą u weterynarza, żeby nic nie było siary
 Świnki potrafią same zadbać o swoją czystość, kąpiel z szamponem uważam za ostateczność, np. jako część zabiegów higienicznych przed kontrolą u weterynarza, żeby nic nie było siary  i nic nie utrudniało badania. Zamiast prać świnkę wolę częściej jej sprzątać ale nie o tym jest ten temat. Myślę, że na skalę, na jaką go używam jest całkiem ok.
 i nic nie utrudniało badania. Zamiast prać świnkę wolę częściej jej sprzątać ale nie o tym jest ten temat. Myślę, że na skalę, na jaką go używam jest całkiem ok.

), bardzo ładnie pachnie, sierść po nim jest mięciutka i wygląda na bardzo zdrową. Z czystym sumieniem mogę go polecić
), bardzo ładnie pachnie, sierść po nim jest mięciutka i wygląda na bardzo zdrową. Z czystym sumieniem mogę go polecić 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości