tak jak już zostało napisane przez chocolate Monster, dobrze byłoby brać pod uwagę dwie świnki - są zwierzakami stadnymi, które źle czują się same. I nawet gdybyś spędzał ze świnką cały dzień, nie zastąpisz jej świnkowego przyjaciela. Samotne prosiaki są często ospałe, apatyczne, po prostu smutne
 tak jak już zostało napisane przez chocolate Monster, dobrze byłoby brać pod uwagę dwie świnki - są zwierzakami stadnymi, które źle czują się same. I nawet gdybyś spędzał ze świnką cały dzień, nie zastąpisz jej świnkowego przyjaciela. Samotne prosiaki są często ospałe, apatyczne, po prostu smutne  
  wystarczy poszukać w odpowiednich działach.
 wystarczy poszukać w odpowiednich działach.  

I cenne wskazówki
 I cenne wskazówki  Miejsca mam pod dostatkiem także i z dwójką nie było by problemu. Oczywiście nie podejmuje decyzji pochopnie najpierw staram się jak najwięcej dowiedzieć, czytam oglądam na youtube itd. Widuje też świnki na olx niektórzy je sprzedają, niektórzy oddają za darmo nie wiem dlaczego może komuś się znudziły lub po prostu któryś z domowników ma uczulenie na nie. Aktualnie będę starał się zaaranżować miejsce w pokoju na klatkę. Jestem ciekawy czy świnki mogą przebywać w pokoju w którym się śpi czy nie hałasują w nocy? Tego jeszcze nie doczytałem. Jakoś polubiłem te gryzonie
 Miejsca mam pod dostatkiem także i z dwójką nie było by problemu. Oczywiście nie podejmuje decyzji pochopnie najpierw staram się jak najwięcej dowiedzieć, czytam oglądam na youtube itd. Widuje też świnki na olx niektórzy je sprzedają, niektórzy oddają za darmo nie wiem dlaczego może komuś się znudziły lub po prostu któryś z domowników ma uczulenie na nie. Aktualnie będę starał się zaaranżować miejsce w pokoju na klatkę. Jestem ciekawy czy świnki mogą przebywać w pokoju w którym się śpi czy nie hałasują w nocy? Tego jeszcze nie doczytałem. Jakoś polubiłem te gryzonie 
 Mam trzy i dobrze się wysypiam. Chociaż wróć - mogą obudzić szaleństwem w nocy lub - jeżeli ktoś lubi dłużej pospać w weekend - to raczej nie dadzą pospać do 10
 Mam trzy i dobrze się wysypiam. Chociaż wróć - mogą obudzić szaleństwem w nocy lub - jeżeli ktoś lubi dłużej pospać w weekend - to raczej nie dadzą pospać do 10  Moje gryzą kraty, ale to dlatego, że dopominają się śniadanka
 Moje gryzą kraty, ale to dlatego, że dopominają się śniadanka  Ale z tymi gonitwami nocnymi to też tak bez przesady: czasami się zdarzają, ale też nie tak NON STOP przez całą noc, bo raczej świniaki przesypiają noc, albo skupiają się na jedzeniu.
 Ale z tymi gonitwami nocnymi to też tak bez przesady: czasami się zdarzają, ale też nie tak NON STOP przez całą noc, bo raczej świniaki przesypiają noc, albo skupiają się na jedzeniu.  A poza tym - po jakimś czasie nawet i do tego się przyzwyczaisz.
 A poza tym - po jakimś czasie nawet i do tego się przyzwyczaisz. 
 ).
).

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości