Iga jest ze mną od lutego, Tosia od lipca i mimo, że stara krowa jestem to nadal potrafię przy kojcu siedzieć i patrzeć na nie bardzo długo i się z nimi bawić
 Iga jest ze mną od lutego, Tosia od lipca i mimo, że stara krowa jestem to nadal potrafię przy kojcu siedzieć i patrzeć na nie bardzo długo i się z nimi bawić  hehe
 hehePozwalaj mu może powoli chodzić na małych przestrzeniach pokoju aby się z tym oswajał i baw się wtedy z nim:) oczywiście zakrywając wszystkie niebezpieczne miejsca
 moja Iga w ten sposób bardzo szybko się oswoiła
 moja Iga w ten sposób bardzo szybko się oswoiła 

. Martwi mnie to trochę, ponieważ mieszka już ze mną prawie 3 miesiące i jest prawie tak samo jak na początku. Myślałam też, że to może być przez to, że świnkę mam od mojego przyjaciela, a Billie mieszkał z nim 1,5 roku. Nie wiem, chciałabym, żeby Billie już się mnie nie bał, żeby nie uciekał i cieszył się na mój widok
 . Martwi mnie to trochę, ponieważ mieszka już ze mną prawie 3 miesiące i jest prawie tak samo jak na początku. Myślałam też, że to może być przez to, że świnkę mam od mojego przyjaciela, a Billie mieszkał z nim 1,5 roku. Nie wiem, chciałabym, żeby Billie już się mnie nie bał, żeby nie uciekał i cieszył się na mój widok