Zaczynam swoją przygodę z tymi pociesznym zwierzątkami. Klatkę już mam (120x60x43cm). Uznałem że lepiej żeby była za duża niż za mała.
 Nie wykluczam w przyszłości dodatkowych prosiaków. Jutro jadę po ośmiotygodniowego samczyka. Trzymajcie kciuki!
 Nie wykluczam w przyszłości dodatkowych prosiaków. Jutro jadę po ośmiotygodniowego samczyka. Trzymajcie kciuki! 

Nulla vis maior pietate vera est!!!!!
 Nulla vis maior pietate vera est!!!!!  

Znowu położyłem mu sianko i czekam. Na noc dołożę jeszcze sianka bo pewnie dopiero w nocy odważy się wyjść z domku i sprawdzić nowy teren.
 Znowu położyłem mu sianko i czekam. Na noc dołożę jeszcze sianka bo pewnie dopiero w nocy odważy się wyjść z domku i sprawdzić nowy teren. 
 ja moje świnki tez musiałam po cichu obserwować, jak ledwo co wychylały nos z domku, po nocy wchodzilam do pokoju to jedzenie wymiecione do zera i pełno bobkow, a tak to cisza
 ja moje świnki tez musiałam po cichu obserwować, jak ledwo co wychylały nos z domku, po nocy wchodzilam do pokoju to jedzenie wymiecione do zera i pełno bobkow, a tak to cisza  a teraz przed chwilą musiałam je strącac ze stopy, bo jak mnie widzą to od razu mi się na nogi pchają i proszą o jedzenie
 a teraz przed chwilą musiałam je strącac ze stopy, bo jak mnie widzą to od razu mi się na nogi pchają i proszą o jedzenie  
  oby młody się szybko oswoil
 oby młody się szybko oswoil  świnki są mądre i na pewno szybko zauważy od kogo dostaje smakołyki i kogo ma się nie bać
 świnki są mądre i na pewno szybko zauważy od kogo dostaje smakołyki i kogo ma się nie bać 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości