z nowości...Bikini ma towarzyszkę ! piękną samiczkę niestety prosto z zoologicznego. Chciałam się wstrzymać - zaadoptować lub kupić drugą Peru ale gdy tylko zobaczyłam dwie małe sierotki w tym samczyka i moją samiczkę...nie mogłam jej nie wziąć. Wiesia (bo takie imię otrzymała) ma podobno 4 tygodnie. Ma chore oczko i kicha(Pan w zoologicznym odradzał kupienie tak malutkiej świnki ale uprosiłam go bo przecież w zoologicznym ma bardzo małe szanse mała,kichająca świnka...) ale dzisiaj idziemy do weterynarza. Dokarmiam ją gerberkiem dla dzieci (jabłko z mango od 4 msc.) bo głównie je sianko i troszkę marchewki...granulatu nie chce jeść :< a z mieszanki vitakraft znowu wybiera sobie sianko...pije ładnie. Zastanawiałam się nawet czy nie dokarmiać ją w malutkich ilościach kocim mlekiem ale mam obawy przed biegunką.
zdjęcia dziewczyn podczas ich smakołyku 'gerberka'
https://picasaweb.google.com/1124480477 ... INIIWIESKA
Dzisiaj dokładnie zostanie zważona u weterynarza. Jest malutka - taka długa kijanka

Dziewczyny polubiły się już drugiego dnia...Wiesia nie odstępuje Bikini na krok a ta jej matkuje.Zrobiło się weselej !