Przepraszam za post pod postem, ale różnica w dniach i nie chce edytować poprzedniego

Dziś byłam z moimi dziewczynami u polecanego weterynarza przez SPŚM u Pana Michała Ziółkowskiego z Płocka z lecznicy Chiron i mam bardzo pozytywne odczucie co do niego naprawdę wart polecenia

Bardzo miły człowiek i zna się na rzeczy

Bardzo też pozytywnie zaskoczyła mnie cena, gdyż jak za badanie 2 świnek z USG zapłaciliśmy bardzo malutko

Z Igą byłam aby sprawdzić czy może coś da się z tym jej ropiejącym oczkiem zrobić, ale najprawdopodobniej zostanie jej tak już do końca jej życia

gdyż Igusia jest za mała aby jej przetkać kanalik zapchany, ale dostałam lekarstwo i może pomoże jak nie to znaczy, że taka jej uroda. Przy okazji została zwarzona i ma całe 850 gram.
A z Tosią poszłam w 2 sprawach wczoraj wieczorem zauważyłam ranę za jej uszkiem, która mnie zaniepokoiła bardzo i przy okazji stwierdziłam, że zbadamy jej ciąże. Ranka na szczęście okazała się zwykłym zadrapaniem. Pan doktor zrobił USG i widać było wyraźnie maleństwa. Powiedział, że 2 to raczej powinny być (chodź przy tak małym zwierzaku ciężko mu określić czy na 100% to będą 2 dzieciaki czy nie widać tego samego na monitorze, ale raczej są to 2 różne) i już niedługo gdyż mają już szkielet rozwinięty, widać było wyraźnie kręgosłup, łapkę i nawet jak się ruszają, więc tydzień do max 2 powiększy się rodzinka