Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

skoczek

Miejsce na tematy związane ze świnkami, ale niepasujące do powyższych forów.
milutka
Użytkownik
Kontaktowanie:

skoczek

Postautor: milutka » 20 kwietnia 2007, 19:28

A moja swinka umie mi wskakiwac na lozko ;) kiedys zostawialam jej na noc otwarta klateke ale wtedy mialam w nocy towarzystwo w luzeczku!!! Co mi bardzo nieprzeszkadza bo lubie jak spi u mnie na rekach ale boje sie ze jej cos zrobie przez przypadek!!! Wasze swinki to potrafia???

Awatar użytkownika

Awatar użytkownika
Karolajna
Użytkownik
Świnki morskie: Kasia, Kuba, Nutka, na zawsze w moim sercu ['] (oraz szczur Stefan [*]), obecnie 5 szynszyli: Zuzia, Rózia, Fruzia, Suzie i Lilka
Kontaktowanie:

Postautor: Karolajna » 21 kwietnia 2007, 17:47

nie ale kubus w nocyjak go nie wypuszcze kwiczy :P a jak go wypuszcze to biega po pokoju ... :D rozglada sie :luka: i robi sie taki anolek kiedysie na niego spojrzysz :oczami: a w nocy wychodzi z niego diabelek :P

"Za­rozu­miałością oraz bez­czel­nością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." ~Mark Twain
Moje kochane świnki na zawsze w moim sercu... Dobranoc aniołki.

Awatar użytkownika
Yazzie
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Yazzie » 21 kwietnia 2007, 17:52

Kolumb potrafił wskakiwać na swój domek jednym susem, do dziś nie wiem jak on to robił :)

Awatar użytkownika
Karolajna
Użytkownik
Świnki morskie: Kasia, Kuba, Nutka, na zawsze w moim sercu ['] (oraz szczur Stefan [*]), obecnie 5 szynszyli: Zuzia, Rózia, Fruzia, Suzie i Lilka
Kontaktowanie:

Postautor: Karolajna » 21 kwietnia 2007, 17:53

moj kubus tez potrafi ale od jakiegos czasu zabralam mu domek i ma hamak :D

"Za­rozu­miałością oraz bez­czel­nością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." ~Mark Twain
Moje kochane świnki na zawsze w moim sercu... Dobranoc aniołki.

milutka
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: milutka » 22 kwietnia 2007, 15:06

a mi sie udalo przylapc mojego prosiaka na ty wyczynie !!! i poprostu rozpedza sie i zaczepia sie pazurkami i dalej sie wdrapuje heh i odrazu do mnie pdk koluderke:P

Wróć do „Ogólnie”