A moja swinka umie mi wskakiwac na lozko kiedys zostawialam jej na noc otwarta klateke ale wtedy mialam w nocy towarzystwo w luzeczku!!! Co mi bardzo nieprzeszkadza bo lubie jak spi u mnie na rekach ale boje sie ze jej cos zrobie przez przypadek!!! Wasze swinki to potrafia???
nie ale kubus w nocyjak go nie wypuszcze kwiczy a jak go wypuszcze to biega po pokoju ... rozglada sie :luka: i robi sie taki anolek kiedysie na niego spojrzysz czami: a w nocy wychodzi z niego diabelek
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." ~Mark Twain Moje kochane świnki na zawsze w moim sercu... Dobranoc aniołki.
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." ~Mark Twain Moje kochane świnki na zawsze w moim sercu... Dobranoc aniołki.
a mi sie udalo przylapc mojego prosiaka na ty wyczynie !!! i poprostu rozpedza sie i zaczepia sie pazurkami i dalej sie wdrapuje heh i odrazu do mnie pdk koluderke:P