vagina_denata pisze:To taka świnka obronna, ostrzega przed złodziejem
Powiesze sobie na drzwiach znak"uwaga wsciekla swinka"

vagina_denata pisze:To taka świnka obronna, ostrzega przed złodziejem

Reaguje na dźwięk otwierającej się lodówki, szelest reklamówki, folii i... nie wiem, dlaczego, otwierającego się pudełka z Simsów, oraz dźwięk włączającego się aparatu fotograficznego
 Reaguje na dźwięk otwierającej się lodówki, szelest reklamówki, folii i... nie wiem, dlaczego, otwierającego się pudełka z Simsów, oraz dźwięk włączającego się aparatu fotograficznego   Blanka potrafi uciec zawsze i wszędzie, potrafi wyskoczyć z pół metra i nic jej się nie stanie, wprost uwielbia buraka i... moją bluzkę z cekinami, gryzie kapcie jak pies, pręty z resztą też. Uwielbia ganiać wystraszoną Lunę po klatce, ale kiedy Luna wskoczy na domek- Blanka tego już nie potrafi, bo to jest Duży Kuper
  Blanka potrafi uciec zawsze i wszędzie, potrafi wyskoczyć z pół metra i nic jej się nie stanie, wprost uwielbia buraka i... moją bluzkę z cekinami, gryzie kapcie jak pies, pręty z resztą też. Uwielbia ganiać wystraszoną Lunę po klatce, ale kiedy Luna wskoczy na domek- Blanka tego już nie potrafi, bo to jest Duży Kuper  Piszczy tylko kiedy ja wchodzę do kuchni, na innych domowników i nieznajomych nie reaguje.
 Piszczy tylko kiedy ja wchodzę do kuchni, na innych domowników i nieznajomych nie reaguje. ) Uwielbia popcorningować i jeść wszystko, co napotka na swojej drodze, jest bardzo fotogeniczna, ale nie lubi siedzieć w klatce jak jest na dworze (niestety musi, u mnie jest pełno kotów). Najbardziej lubi lizać mnie po nosie, lubi też lizać Blankę (która z kolei ją odgania), liże również moją pościel i ogólnie wszystko. Ale najbardziej kocha mój nos ^^
 ) Uwielbia popcorningować i jeść wszystko, co napotka na swojej drodze, jest bardzo fotogeniczna, ale nie lubi siedzieć w klatce jak jest na dworze (niestety musi, u mnie jest pełno kotów). Najbardziej lubi lizać mnie po nosie, lubi też lizać Blankę (która z kolei ją odgania), liże również moją pościel i ogólnie wszystko. Ale najbardziej kocha mój nos ^^

Gdy jest na kolanach i ma dość pieszczot lub wzywaja ja potrzeby fizjologiczne ciagnie mnie za bluzkę zębami. Jedynym miejscem gdzie lubi być głaskana jest kark- kiedy poczuję moja rękę na tym miejscu od razu się rozkłada i wyciaga nóżki. Piszczy na cały dom, gdy słyszy szelest woreczka, otwieranie szafki, otwieranie lodówki, dźwięk wyjmowanego noża z szuflady, aby pokroić warzywa, kwiczy także kiedy słyszy, że idzie ktoś po schodach do mieszkania
 Gdy jest na kolanach i ma dość pieszczot lub wzywaja ja potrzeby fizjologiczne ciagnie mnie za bluzkę zębami. Jedynym miejscem gdzie lubi być głaskana jest kark- kiedy poczuję moja rękę na tym miejscu od razu się rozkłada i wyciaga nóżki. Piszczy na cały dom, gdy słyszy szelest woreczka, otwieranie szafki, otwieranie lodówki, dźwięk wyjmowanego noża z szuflady, aby pokroić warzywa, kwiczy także kiedy słyszy, że idzie ktoś po schodach do mieszkania  
 . Boi się brania na ręce i ucieka, ale na kolanach wyciąga stópki i robi naleśnika. Uwielbia pomidory i czerwoną paprykę,a dla trawy zrobi wszystko xD. Rano pierwsza się drze o jedzenie.  Lubi wylegiwac się na swojej półce i często przegania stamtąd Felicję. Potrafi ugryzc, jak coś jej się nie podoba.
. Boi się brania na ręce i ucieka, ale na kolanach wyciąga stópki i robi naleśnika. Uwielbia pomidory i czerwoną paprykę,a dla trawy zrobi wszystko xD. Rano pierwsza się drze o jedzenie.  Lubi wylegiwac się na swojej półce i często przegania stamtąd Felicję. Potrafi ugryzc, jak coś jej się nie podoba.  

na koniec świnka dostała ogóreczka ;p
  na koniec świnka dostała ogóreczka ;p . Filmik nagrała młodsza siostra. xD
. Filmik nagrała młodsza siostra. xD Zastanawiam się co kryję się pod "poproś". Stawania na tylnych łapkach?
 Zastanawiam się co kryję się pod "poproś". Stawania na tylnych łapkach? nawet nie zauważyłam tych ,,powitań"
 nawet nie zauważyłam tych ,,powitań"  a jestem już jakieś 2 miesiące
 a jestem już jakieś 2 miesiące   

Taki mój mały przytulas i żarłok. Kocham Luśka i już. Za nic bym go nie oddała
 Taki mój mały przytulas i żarłok. Kocham Luśka i już. Za nic bym go nie oddała 

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 8 gości