Ja już tam nie wchodzę.Mimo wszystko moim ulubionym forum jest CAVIARNIA - tam ludzie używają przynajmniej polskiej kultury,pomogą...Niektórzy,ale zbyt się wczuwają w rolę i obryczają wszystkich co kupili świnkę z zoologa...wiadomo czemu.To stowarzyszenie i nie popierają kupna świnek w sklepach zoologicznych.

Wg mnie nie wszyscy też muszą adopotować,bo nie mogą z kilku powodów.I ja takie osoby doskonale rozumiem,bo nei wszyscy chcą adoptować,wolą kupić w zarejestrowanej hodowli.I mam tam swoich "wrogich" użytkowników co naskakują.Są to dwie osoby,nie cierpię ich

Jednak każde forum ma swoje zalety i wady.Nawet i te.
A tak jak powiedziałam NŚF już jest do bani.Kiedyś je uwielbiałam,to była kopalnia wiedzy.A teraz zepsuta atmosfera,pozamykane tematy,dużo niemyślących użytkowników...Czuję się tak jakbym była wśród tłumu ludzi.Siedziałam godzinami na tym forum i postanowiłam,że już na żadnym forum nie będę tyle siedzieć.Ja już wszystko wiem to po co mam odpowiadać i pytać.Nie popieram nabiajczy postów,którzy za wszelką cenę chcą pokazać swoją ilością postów,że są specjalistami świnek.A tak przejrzeć to się okazuje,że półowę takich osób ma posty powtarzające się i napisane "Masz rację" itd.Takie posty są do niczego i ludzie sami psują tak fora internetowe.Więc uważam,że to nie administracja forum sprawia,że tak się psuje forum,tylko my,my użytkownicy.Jedni się kłócą,kłamią,chcą się popisać swoimi świnkami itp.
Nielubię tkaich osób własnie,a jest ich dużo na tym forum - powiedziane szczerze.