Karma jak za taką cenę, już wspominałam ideałem nie jest, ponieważ ma 16% ziaren zbóż, jednak jest w miarę możliwa.
Patrycja pisze:karma nie najgorsza, mozna ja mieszać z karmami Cavia Nature lub Muesli, chodzi o to aby sama nie była podstawą w jadłospisie świnki
vagina_denata pisze:Ma bardzo mało włókna i ubogi skład, na pierwszym miejscu ziarna zbóż. Moim zdaniem to słaba karma.Patrycja pisze:karma nie najgorsza, mozna ja mieszać z karmami Cavia Nature lub Muesli, chodzi o to aby sama nie była podstawą w jadłospisie świnki
Moim zdaniem ta karma spokojnie może być podstawą jadłospisu. Na oko ma skład lepszy od Muesli.
surowka pisze:Ja też chciałam się poradzić, bo znowu kupiłam inną karmę niż zwykle ze względów finansowych. Na VL świnki muszą poczekać do 10Aczkolwiek zmieszałam tą nową karmę z tym co mi zostało z VL i widzę, że świnki chętnie jedzą. Co powiecie na temat składu? Zapomniałam dodać, że jest to karma Real Quality, jednak wyprodukowana przez Vitakraft. Za 600g kosztuje 5,99zł. Pisałam już o niej wcześniej, jednak tamta była Real Quality Balance, a ta jest Real Quality Power i wydaje mi się, że jest lepsza, chociażby dlatego że mam dużo mniej ziaren zbóż.
Patrycja pisze:vagina_denata pisze:Ma bardzo mało włókna i ubogi skład, na pierwszym miejscu ziarna zbóż. Moim zdaniem to słaba karma.Patrycja pisze:karma nie najgorsza, mozna ja mieszać z karmami Cavia Nature lub Muesli, chodzi o to aby sama nie była podstawą w jadłospisie świnki
Moim zdaniem ta karma spokojnie może być podstawą jadłospisu. Na oko ma skład lepszy od Muesli.
Vagina , piszesz że to słaba karma ma dużo ziaren a poniżej dodajesz że spokojnie może być jako karma podstawowa? nierozumię twojego toku myślenia.
Tak jak napisałam możesz śmiało pomieszać ją z inna lepszą mieszaną i będzie wtedy urozmaicona i dobra
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 76 gości