A ile ma, bedzie ponad rok ? to jednak zdecydowanie za malo- Gacek ma 2 latka i waha sie pomiedzy 1'300- 1'350 w zaleznosci od humoru (bo jak panu cos nie smakuje to bedzie skubal jak ptaszek, a na nastepny dzien dostaje co lubi to sie najada, dopoki nie peknie

) i ci powiem szczerze, ze wcale nie wydaje mi sie grubiutki czy okraglutki, jak dla mnie taki w normie, ale chcialabym by dobil do okraglego 1,5kg

Nie robilabym porownania z tym mniejszym towarzyszem, bo jednak jego wada nie pozwala mu na osiagniecie pelnej wagi, wiec zrob porownanie do dziewczyn i juz widzisz kolosalna roznice, bo samce waza zawsze troche wiecej, takze podawaj mu jednak Herbal Care, niech juz z tej wagi nie leci.
Jesli mialby nowotwor kosci to i brazowiejace zeby bylyby wytlumaczalne, poza tym platki owsiane oslabiaja zeby, poniewaz zapobiegaja w przyswajaniu wapna czyli problemy z koscmi i zebami- od dawna dostaje, w duzych ilosciach czy bardziej sporadycznie tyle ile wygrzebie z karmy?
Nie przedobrzaj mu z syntetyczna wit c, bo jak wiesz przedawkowana tez robi szkody- widzac ze ma te 500gr powinien dostawac ok 2, 3 kropel a ze chorowity to zwiekszasz do 5, 6 jednak ja zostalabym tak posrodku z 4 kropelkami, a moze i 3 oraz zapewnila wiecej w diecie.
Lec naprawde na te badanie bobkow jak najszybciej i od razu mascie na swierzba dostaniesz- czy tam grzybicy, zobaczymy co wet powie.