Postautor: Fafka123 » 12 stycznia 2013, 20:02
Troche dawno ten ostatni post ... Ale no cóż , potrzebuje pomocy/rady . Nie licze ze szybko mi ktos odpowie ale jednak mam nadzieję że w porę . Mój prosiak właściwie to dzisiaj zaczął mnie niepokoić . Większość dnia dzisiejszego przespał , nielicząc porannej głupawki . Wydalił mało - jak na jego możliwości . Domagał sie dziś strasznie o warzywka które oczywiście dostał ALE no właśnie , ale nie zjadł jak dotąd uwielbianych przez niego warzyw . Dostał pomidora , marchew i paprykę (dostał by jeszcze ogórka ale jak wcześniej napisałam odwidział się mu ) zjadł marchew , papryke ale tylko trochę poskubał pomidora . Mnie to niepokoi bo zazwyczaj zjadał WSZYSTKO co spotkał na swojej drodze , ale moze to być po prostu normalne zachowanie , nie mial dziś na to ochoty i już . Do miski z karma dostał same pyszności - suszki HP które jadł bez opamiętania ale dziś nie ruszył nic . Mało sie tez dziś napił , raz go na tym przylapałam . I jak wspomniałam wczesniej mało wydalił i to mnie zaniepokoiło najbardziej . Obecnie spi , niedawno stał na połce jak wryty , jakby zapomnial ze w ogóle cos umie . To nie był "paraliż strachu" , byłam tam tylko ja i nie wykonywałam jakiś gwałtownych ruchów . Wiem ze z pewnościa Wasza radą bedzie udanie się do weta co oczywiście zrobię niestety dopiero w poniedziałek ;/ i chcę teraz spróbowac udzielić mu jakiejkolwiek pomocy która mogłaby nieco go wspomóc . Kupa jest normalna , próbuje sie pocieszyć tym że po prostu może mieć gorszy dzień i nie mieć ochoty na harce/zabawę . Nie był dzis na wybiegu ponieważ tydzień nie było mnie w szkole i musiałam przepisywac zeszyty a do tego nadganiać z materiałem i nie miałam czasu go pilnować , za to był chwile na moim łóżku i kolankach . Zachowywał tak jak się zwykle zachowuje na lóżku , znajduje ciemny kąt , poskubie poduszki i tyle .
edit/ mozliwe że jest to spowodowane brakiem towarzysza (?)
Jest szał,łapki urywa, ogórki latają