Witam
Ja zamówiłam ten lek tutaj :
https://www.pinkpine.ie/sklep/uklad-moc ... tong-pian/Jakby ktoś jeszcze potrzebował to podałam linka.
Sama nie wiem na ile skuteczny będzie lek ale pokładam w nim wszelkie nadzieje. Zamówiłam go za porada naszego stałego swinkowego lekarza z Reptilio (w Siemianowicach Śląskich) dla jednej z moich sześciu prosiaków - Myszki.
Myszka ma juz 5 lat i niestety jest bardzo chorowita świnka, ma chore serduszko, jest po operacji usunięcia sutka- nowotwór, po ciężkiej grzybicy z której ledwo przeżyła itd itd …. Generalnie dużo by można było pisać o myszce ale jest dzielna radosna świnka, na szczęście jest pod opieką najlepszych specjalistów i już nieraz wylizała się z najgorszego. Ma mnóstwo stałych leków, po kilkanaście strzykawek leków na dzień, ale nie poddajemy się - na szczęście przerzutów nowotworowych nie ma. Niestety wyhodowała sobie kamyk w cewce moczowej ale póki co jej stan płucek nie za bardzo pozwala na narkozę wziewną i próbujemy wszytskiego co się da aby rozpuścić kamyk - pokładam duże nadzieje na ten specyfik shilington. Czytałam dużo pożywnych opinii i mam nadzieję że się uda, trzymam kciuki za nasze prosiaki. Jeśli się nie uda świnki pewnie czeka zabieg, którego wiadomo chcemy uniknąć.
Myszka dostaje jeszcze dodatkowo fitolizyne w kapsułkach, no spe, uroceum, dodatkowo daje jej dużo ogórków arbuzów itd wszytsko co ma dużo wody, oraz parze jej herbatkę na nerki i podaje przez strzykawkę - chętnie piję, tyle jeszcze mogę dodać od siebie co nam pani doktor zaleciła.