u mojej świnki Honey wykryto kamień w pęcherzu i pilnie potrzebuje leku, który niestety trzeba sprowadzać z Chin. Czy ktoś z okolic Trójmiasta ma do oddania niewykorzystany Shilintong w tabletkach? Z góry bardzo dziękuję za pomoc

Juzer pisze:Wątpię w skuteczność tego środka ale życzę powodzenia. Może akurat to jakiś wapień i się rozpuści. Pamiętaj tylko by unikać stawiania świnki na tylne łapy bo jest duże ryzyko, że kamień się przemieści i wtedy zabieg bardzo się skomplikuje.
Ogólnie zacznij już szukać dobrego specjalisty od gryzoni w twojej okolicy na wypadek gdyby środek się nie sprawdził.
 Oprócz tego Enroxil, Pyralgin i Cystone
 Oprócz tego Enroxil, Pyralgin i Cystone
 ja mam aktualnie 6 swinek, kiedyś nawet pisałam w którymś wątku i przedstawiałam swoje stadko (pisałam wtedy o adoptowanej śwince w ciąży), pamiętam że właśnie wtedy też mi odpisałaś i mówiłaś że też masz świnkę Myszkę
 ja mam aktualnie 6 swinek, kiedyś nawet pisałam w którymś wątku i przedstawiałam swoje stadko (pisałam wtedy o adoptowanej śwince w ciąży), pamiętam że właśnie wtedy też mi odpisałaś i mówiłaś że też masz świnkę Myszkę  

. Ja miałam kiedyś 3 świnki ale teraz mam dwie i też potrafi być głośno, tym bardziej że jedna z nich "ćwierka" i to najczęściej w nocy
. Ja miałam kiedyś 3 świnki ale teraz mam dwie i też potrafi być głośno, tym bardziej że jedna z nich "ćwierka" i to najczęściej w nocy  . Akurat moja Myszka niestety też choruje, jutro jadę z nią do weterynarza bo od wczoraj słabo je i nie chce za bardzo wychodzić...Ostatnio jak z nią byłam to okazało się że ma cysty więc dostała leki i jest teraz pod obserwacją. Jeszcze kilka dni temu wszystko było super ale pojawiła się biegunka więc pojedziemy na USG. Bardzo chciałabym uniknąć operacji bo mam złe doświadczenia z usuwaniem cyst...
. Akurat moja Myszka niestety też choruje, jutro jadę z nią do weterynarza bo od wczoraj słabo je i nie chce za bardzo wychodzić...Ostatnio jak z nią byłam to okazało się że ma cysty więc dostała leki i jest teraz pod obserwacją. Jeszcze kilka dni temu wszystko było super ale pojawiła się biegunka więc pojedziemy na USG. Bardzo chciałabym uniknąć operacji bo mam złe doświadczenia z usuwaniem cyst... 
							Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość