. Otóż to , nie wiem  czy mam im obciąć pazurki
 . Otóż to , nie wiem  czy mam im obciąć pazurki  .
 . Proszę o wskazówki
 . A oto zdjęcia pazurków:
 . A oto zdjęcia pazurków: . Otóż to , nie wiem  czy mam im obciąć pazurki
 . Otóż to , nie wiem  czy mam im obciąć pazurki  .
 .  . A oto zdjęcia pazurków:
 . A oto zdjęcia pazurków:
eMi pisze:sa takie specjalne obcinacze dla kociąt i gryzoni popytaj w zoologicznym

Weta nie mam blisko bo ja mieszkam w małym Miasteczku , a do weta muszę jechać do Miasta.Ale pojadę  ,co mi tam .  A  jak świnki znoszą podróż samochodem
  Weta nie mam blisko bo ja mieszkam w małym Miasteczku , a do weta muszę jechać do Miasta.Ale pojadę  ,co mi tam .  A  jak świnki znoszą podróż samochodem   ?
  ? I dobrze, bo przez kilkanaście dni musiałam codziennie z nią jeździć na zastrzyki. Dogodne warunki, żarcie i wszystko powinno być dobrze
 I dobrze, bo przez kilkanaście dni musiałam codziennie z nią jeździć na zastrzyki. Dogodne warunki, żarcie i wszystko powinno być dobrze  
  A malutka dziś jechała do domu  to też stresu nie miała  jadła sobie marchewkę i miała wszystko w nosie
  A malutka dziś jechała do domu  to też stresu nie miała  jadła sobie marchewkę i miała wszystko w nosie 
dimii pisze:U mnie Zuza, pierwsza świnka nawet się tym nie przejmowałaI dobrze, bo przez kilkanaście dni musiałam codziennie z nią jeździć na zastrzyki. Dogodne warunki, żarcie i wszystko powinno być dobrze

A jak daleko masz weta? Nawet takiego od krów brakuje?
 .
 . 
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości