Laurka pisze:Przy trzech pięterkach 40x40 pole powierzchni jest dokładnie takie samo jak przy jednym piętrze 120x40.
eMi pisze:I po jakimś czasie polecam towarzysza dla świnki

eMi pisze:Kinia a ty swoje masz z adopcji?? czy z hodowli?
 Nie miałam na to wpływu, rodzice byli nieugięci. Ale nie róbmy OT, jak coś to w pogawędniku
 Nie miałam na to wpływu, rodzice byli nieugięci. Ale nie róbmy OT, jak coś to w pogawędniku  
 Jeśli chodziło o Burrito to na razie ma wszystko oprócz odpowiedniej ilości przestrzeni w klatce, nad czym pracuję. Muszę poczekać na kuwetę (na allegro robią je na wymiar w bardzo rozsądnej cenie) i kupić trochę drutu usztywniającego, żeby górę klatki dawało się bezproblemowo zdjąć i żeby się nie wyginała.
 Jeśli chodziło o Burrito to na razie ma wszystko oprócz odpowiedniej ilości przestrzeni w klatce, nad czym pracuję. Muszę poczekać na kuwetę (na allegro robią je na wymiar w bardzo rozsądnej cenie) i kupić trochę drutu usztywniającego, żeby górę klatki dawało się bezproblemowo zdjąć i żeby się nie wyginała. 
 Fakt procesy hodowlane mogą być denerwujące  dla każdego, ale jeśli chcesz mieć pewność o jej pochodzeniu to tylko z hodowli zarejestrowanej
  Fakt procesy hodowlane mogą być denerwujące  dla każdego, ale jeśli chcesz mieć pewność o jej pochodzeniu to tylko z hodowli zarejestrowanej   Ja mam 2 kundelki  bez rodowodu  i jestem szczęśliwa - papier mi  do szczęścia nie jest potrzebny, gdyż nie zamierzam rozmnażać świnek (posiadac hodowli) ani też jeździć  na wystawy
  Ja mam 2 kundelki  bez rodowodu  i jestem szczęśliwa - papier mi  do szczęścia nie jest potrzebny, gdyż nie zamierzam rozmnażać świnek (posiadac hodowli) ani też jeździć  na wystawy  A świnkom  w dwójkę zawsze weselej
 A świnkom  w dwójkę zawsze weselej 
 Ważne, że ma świnkę, która kocha, i chce dokupić jej koleżankę ; ) Pewnie zaraz, mnie zjedziecie, że jak to można popierać kupno z zoologa, liczy się tylko ZAREJESTROWANA HODOWLA, lub adopcja blaaablaa
 Ważne, że ma świnkę, która kocha, i chce dokupić jej koleżankę ; ) Pewnie zaraz, mnie zjedziecie, że jak to można popierać kupno z zoologa, liczy się tylko ZAREJESTROWANA HODOWLA, lub adopcja blaaablaa  Narazie to tyle.
 Narazie to tyle.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości