Postautor: Konto usunięte » 14 października 2012, 18:42
Akwarium nie jest dobre dla świnek tam nie ma odpowiedniej wentylacji oraz świnka nie ma realnego dzwięku z otoczenia nie myślałaś nad zakupem klatki?? Jakich wymiarów masz to akwarium??
Ostatnio zmieniony 14 października 2012, 18:45 przez Konto usunięte, łącznie zmieniany 1 raz.
Postautor: Konto usunięte » 14 października 2012, 18:47
Dobrze że świnka ma wybieg ale w akwarium jak świnka sika na trociny i nie ma wentylacji takiej jak w klatce to opary moczu się unoszą do góry i świnka tym oddycha ona ci nie powie że jej się to nie podoba ty musisz myśleć za nią
Postautor: Konto usunięte » 14 października 2012, 19:24
Możesz na bieżąco odpowiadać na pytania? I wyjaśnij, o co chodzi z tym "spiknięciem", bo mam wrażenie, że nic dobrego z tego nie wyjdzie... Śliczna świnka Z czekoladki zrobiło się ciasto
Świnka śliczna, szczerze polecam klatkę. Ceny są wygórowane, ale samodzielne zrobienie klatki dla świnki to czysta przyjemność. Będzie lepiej dla świnki i dla Ciebie. To co piszą inni to czysta szczera prawda
Posluchalismy waszych rad i nie bedziemy ich "spikac" Ja chyba kupie mojemu CHEVIEMU towarzysza. Nie chce zeby mial gejowski zwiazek ale tez nie chce miec tu "porodowki".... trudny wybor... hihihi
Postautor: Konto usunięte » 15 października 2012, 13:02
Leon nie musisz mieć porodówki jeżeli wykastrujesz Chevyego Pamiętaj też że nie zawsze 2 samce żyja w zgodzie czasami przychodzi moment gdy trzeba 2 panów rozdzielic do osobnych klatek gdyż moga się gryźć ale miejmy nadzieję że Chevy zaakceptuje towarzysza ale ta 2 opcje też trzeba mieć na uwadze