Ja miałam do niedawna domek, zajmował on dosyć dużo miejsca a Czarek się w nim ledwo mieścił. Od jakiegoś czasu mam półkę z panela. Śwince się podoba, śpi sobie pod nią ale za nic na nią nie wejdzie
 Ja miałam do niedawna domek, zajmował on dosyć dużo miejsca a Czarek się w nim ledwo mieścił. Od jakiegoś czasu mam półkę z panela. Śwince się podoba, śpi sobie pod nią ale za nic na nią nie wejdzie 
 Ostatnio byłam zmuszona wstawić domek, bo półeczka się niestety popsuła,a sytacja z okupowaniem domku się powtórzyła i świnka nie dała się pogłaskać nawet poza nim. Oczywiście  można tłumaczyć to kolejnym etapem oswajania, no ale ja wmawiam sobie inaczej.
 Ostatnio byłam zmuszona wstawić domek, bo półeczka się niestety popsuła,a sytacja z okupowaniem domku się powtórzyła i świnka nie dała się pogłaskać nawet poza nim. Oczywiście  można tłumaczyć to kolejnym etapem oswajania, no ale ja wmawiam sobie inaczej.  W każdym razie świneczka ma u mnie teraz wielki hamak pod którym może się schować i chyba jest szczęśliwa.
 W każdym razie świneczka ma u mnie teraz wielki hamak pod którym może się schować i chyba jest szczęśliwa.   No, ale każdy ma swój sposób na oswajanie i ile ludzi tyle opini, także trzeba po prostu zobaczyć co u niego sprawdza się najlepiej.
 No, ale każdy ma swój sposób na oswajanie i ile ludzi tyle opini, także trzeba po prostu zobaczyć co u niego sprawdza się najlepiej. 

Poza tym, będzie cały mokry, aż nieprzyjemnie będzie to wyglądało.
 Poza tym, będzie cały mokry, aż nieprzyjemnie będzie to wyglądało.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości