elvirka96.n pisze:Nie jestem pewna ale z tego co piszesz to ja doszłam do wniosku że on może być ślepy.Piszesz że inną świnkę ugryzł w ucho jak warzywo,że ppatrzał na kogoś jak na ogórka.To mu może pachnęło jedzeniem wszystko albo chciał rozpoznać co to jest.Może idź z nim do weta żeby zobaczył czy Piotruś nie jest ślepy.
Kohtalo pisze:elvirka96.n pisze:Nie jestem pewna ale z tego co piszesz to ja doszłam do wniosku że on może być ślepy.Piszesz że inną świnkę ugryzł w ucho jak warzywo,że ppatrzał na kogoś jak na ogórka.To mu może pachnęło jedzeniem wszystko albo chciał rozpoznać co to jest.Może idź z nim do weta żeby zobaczył czy Piotruś nie jest ślepy.
Nie no, bez przesady. Vagina od razu zauważyłaby, że świnka jest ślepa po jej wcześniejszym zachowaniu (np. nie potrafiłaby chodzić), nie straciła przecież wzroku tak nagle, przez Harleya. Toż to nielogiczne.
Czytaj wszystko dokładnie, w późniejszym poście vagina napisała, że Piotruś mieszka sobie w osobnej klatce i od tej pory znacznie ożywił się, nie ma problemu. Najwyraźniej taki typ świneczki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości